Beoordelingen van Vle's keuken Amsterdam

Recente recensies van Vle's keuken Amsterdam

4 sterren na 43 reviews

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker maar het duurt heel lang voor je eten klaar is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier te laat. Niet bereikbaar. Jammer hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker zoals gewoonlijk. Jammer dat er wel geen sate of ketjap sausje was voor de bbq kip maar het was lekker. Bezorging was stipt optijd!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten duurde veels te lang. Bestelling zou om 19.40 klaar zijn om opgehaald te worden 20.10 stond ik er nog steeds.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bitawiri moksa en telo vis! Thanks

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ze waren snel. en ik heb genoten van het eten.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Wel jammer dat het lamsvlees enzo altijd uitverkocht is. Ben erg benieuwd!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgt. Eten was lekker.. ik bestel nog een keer

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk en de service was top! Ik kom zeker terug voor een nieuwe bestelling!!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk !!!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, duurt soms iets langer maar de smaken maken alles goed!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging was op tijd

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord super

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De soepen zijn altijd heerlijk. Bbq kip ook goed bevallen.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging super eten super gewoon topik ben ook vaste klant

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en de bezorging was op afgesproken tijd.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Echt heel lekkere Surinaamse barbecue kip en overheerlijke Surinaamse spare ribs.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en het eten is altijd top super zeker een aanrader .

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat lang, maar het eten was erg lekker!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd verrukkelijk

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik denk dat jullie vanwege corona dicht zijn maar jullie website is nog open heb gisteren 41 euro aan eten besteld en betaald nooit aangekomen ik wil graag me geld terug zo snel mogelijk en ik zou jullie site dicht gooien als ik jullie was want jullie verliezen klanten zo. Want veel me genaaid heb lang gewacht nooit aangekomen jullie zijn telefonisch niet bereikbaar en hoop dat jullie via deze weg mijn contacteren Bvd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan jullie kwaliteit deze keer niet beoordelen, maar de bezorging wel: een 0! Mijn eten is nog steeds niet bezorgd. Ik w8 nu al bijna 19 uur en hoor heel graag van jullie

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BBQ is sowieso een aanrader. Snelle bezorging. Minpunt 1 is het missen van de omschrijving van de ingrediënten per gerecht op de website. Minpunt 2 bij het bellen naar het restaurant wordt er niet opgenomen. Voor de rest valt er niks te klagen.!! Top en lekker.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heel lekker het eten van Vle,s Keuken een aanrader

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sommige stukken van het vlees waren zwart en het is handiger om de mayonaise en ketchup separaat te leveren ipv het over de patat te doen, er zijn mensen die niet houden van ketchup of mayonaise.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had zaterdag 11 januari om 16:45 uur besteld. Ze zouden mijn eten bezorgen om 19:45 uur, terwijl ik voor de optie zo snel mogelijk had gekozen (3 uur lang klanten laten wachten is schandalig). Maar wat nog schandaliger is dat mijn eten nooit is aangekomen, nooit hebben ze mij even gebeld.. Echt te erg hoe jullie met (nieuwe) klanten omgaan! Ze zijn heel moeilijk telefonisch bereikbaar, en als je dan iemand aan de lijn hebt is het heel slecht te verstaan door het lawaai op de achtergrond en verbinding wat steeds weg valt. Opeens waren 4 van de 5 dingen die ik had besteld waren uitverkocht, zogenaamd iemand had mij daarvoor al gebeld wat niet waar is.. niemand heeft mij ooit gebeld! Niet eens met een oplossing komen of wat dus heb mijn bestelling maar geannuleerd en heb mijn geld terug gevraagd. De gene aan de lijn zei dat ik het zondag terug op mijn rekening gestort krijg. Had via internet een 06-nummer gevonden van Vle's Keuken dus heb ze toen maandaf geappt en we

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb op 17 December 2019 3 porties eten besteld heb nooit een levering ontvangen. Is rond uit schandalig leuk dat jullie thuis bezorg de deur uit hebben gedaan maar via hun waren jullie nog telefonis bereikbaar nu kan je op geen enkel manier bellen om iets te vragen en kom aub niet met is druk enz waar voor vragen jullie dan je aanmeldingsformulier naar nummer en Email. Niet eens de beleefdheid om te bellen of mailen van meneer zo breed zo smal. Zeer slecht maar me wel mailen voor een beoordeling ga je zeggen gaat niet via jullie maar via derde ......... Als je niet gebeld wilt worden zet dan ook geen web site waar mensen kunnen bestelen als je een goede service hebt zal je alleen gebeld worden voor bestellingen en het is trouwens bij wet verplicht dat je telefonis bereikbaar moet zikn zo dat mensen een klacht kunnen in dien of mail adres waar ze dat kunnen doen niks daar van staat op de site via 80 duizend omzwervingen kom je achter dat soort dingen tel is de hel tijd bezet pure bu

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten hoor! Prima! Miste alleen een beetje saus bij de rijst kip amsoi.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super. Alleen was er geen frietjes bij de saoto gedaan. Ging even twijfelen of de frietjes er niet meer bij worden gedaan, omdat ik een week eerder bij vlekeuken eten had gehaald, toen ik thuis was aangekomen ontdekte dat er ook geen frietjes bij de saoto was gedaan. Mijn nichtje van 4 was uiteraard teleurgesteld omdat ze dol is op saoto en het liefst iedere dag saoto eet.Ik heb uiteraard gebeld en vonden ze het vervelend dat ze de frietjes waren vergeten. Het eten was naar mijn inziens optijd bezorgd , binnen drie kwartier en betaalbaar.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en het doet je denken aan eten van Suriname.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontbreekt jus over de bami,dus die is droog en misschien op de site zetten wat uitverkocht is. Voor de rest geweldig lekker, zo doorgaan.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Online een bestelling geplaatst en het eten stond al op me te wachten! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De service bij de kassa was helaas heel slecht!! Het is de eerste keer dat ik een online bestelling doe en ik ging dus naar de kassa van bestellingen. De kassa medewerker wees gewoon heel nonchalant en onbeleefd “je moet daar zijn” en hij liep weg... Belachelijk!! Jullie kunnen iets veranderen aan de kassa/balie medewerker. Verder was het eten ok. De groene erwtensoep was iets te dik maar het was ok.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groene erwtensoep was lekker